Sve kategorije
EN
Pridržavanje visokog kvaliteta i odlične usluge

Početna> usluga

DIZAJN I RAZVOJ

Dizajnirajte i razvijajte

sa 25 + godina iskustva služi preko 100 zemalja širom sveta, naš dizajnerski tim je dobro svjestan potreba različitih tržišta i zemalja kako bi osigurao da model odgovara vašoj tržišnoj niši.

Svake godine ulažemo do 10 miliona u istraživanju i razvoju, kao što su novi materijali, tehnologije i oprema. Do sada imamo tim više od 28 dizajnera i stekli više od 30 tehnoloških patenata. To je razlog zašto možemo lansira 1500 novih proizvoda svake godine.

Osim toga, ako imate ideje za reflektirajuću odjeću, mi ćemo vam pomoći da ideje pretvorite u proizvode i prilagodite stil vašeg brenda.

"Inovacija je izvor stalne vitalnosti kompanije. Moramo ustrajati na inovacijama kako bismo stvorili održivu vrijednost za naše klijente."

— Lock Wu, izvršni direktor SFVEST-a

OEM / ODM

OEM / ODM

Obratite se SFVEST-u - imamo najveći proizvodni kapacitet za reflektirajuću odjeću.

SFVEST pruža vrhunsku OEM/ODM uslugu koja pomaže u izgradnji vašeg brenda. Naš širok spektar prilagođenih usluga, napredni proizvodni kapaciteti i iskusni timovi učiniće da se istaknete na lokalnom tržištu.

Naše četiri proizvodne baze širom Kine i Mjanmara mogu se pohvaliti naprednim mašinama i strogom kontrolom kvaliteta. Tako da možemo završiti vašu narudžbu u kratkom roku sa zagarantovanim kvalitetom.

POSEBNE USLUGE ZA E-TRGOVINU

Želite li biti sljedeći uspješni brend?

SFVEST-ovi kvalitetni proizvodi i vrhunske usluge vas izdvajaju.